Artikler Slik tilpasser du deg aktuelle drikketrender Trender kommer og går, og drikketrender er intet unntak. Mens noen drikketrender forblir i årevis, er andre som døgnfluer. Ved å følge med på hvilke trender som florerer i markedet, vil man kunne... Les mer Vær trendbevisst og øk omsetningen Fortsatt vekst i alkoholfritt, økende prisbevissthet og nostalgi vil prege trendbildet i 2024.En urolig og inflasjonspreget verden vil fortsette å påvirke norske lommebøker, også neste år. Likevel ... Les mer Faglig utvikling sikrer et godt arbeidsmiljø! Hva er et godt arbeidsmiljø og hva kan vi gjøre for å skape nettopp det? Det er selvfølgelig mange svar på spørsmålet, og hva som er det «riktige» i denne sammenheng kan nok variere litt fra person... Les mer En god dessertmeny øker omsetningen! For mange serveringssteder ligger det store muligheter i å satse mer på dessert. En ting er at det øker omsetning og bruttofortjeneste. Noe annet er at en god dessert som avslutning på et måltid... Les mer Suksess for KIT-kurs i Bergen Faglig påfyll er alltid viktig, men det kan ofte være vanskelig å finne tid til det i en travel hverdag. I alle fall om man må bruke tid og penger på å reise til et kurssted langt unna. Derfor ønsk... Les mer La KIT-akademiet bli din arena! KIT-akademiet, ASKO Serverings kundeakademi, er blitt et fint samlingssted for mange, ikke minst for junior-kokkelandslaget, og våre fasiliteter egner seg godt for en rekke ulike arrangementer.... Les mer Skap økt lønnsomhet! Finn oppskriften på KIT-akademiet! Det å skape økt lønnsomhet i en tid med økte kostnader er helt avgjørende for mange serveringsbedrifter. Hva slags kalkyle brukes, serveres det en «riktig»... Les mer Kommunikasjon og feedback Jeg og mine kolleger i ledergruppa ved Sanner Hotell hadde stort utbytte av kurset «Kommunikasjon & feedback» som arrangeres på KIT-akademiet, sier resepsjonssjef Kate Kolstad Eck. Les mer Last flere nyheter
Slik tilpasser du deg aktuelle drikketrender Trender kommer og går, og drikketrender er intet unntak. Mens noen drikketrender forblir i årevis, er andre som døgnfluer. Ved å følge med på hvilke trender som florerer i markedet, vil man kunne... Les mer
Vær trendbevisst og øk omsetningen Fortsatt vekst i alkoholfritt, økende prisbevissthet og nostalgi vil prege trendbildet i 2024.En urolig og inflasjonspreget verden vil fortsette å påvirke norske lommebøker, også neste år. Likevel ... Les mer
Faglig utvikling sikrer et godt arbeidsmiljø! Hva er et godt arbeidsmiljø og hva kan vi gjøre for å skape nettopp det? Det er selvfølgelig mange svar på spørsmålet, og hva som er det «riktige» i denne sammenheng kan nok variere litt fra person... Les mer
En god dessertmeny øker omsetningen! For mange serveringssteder ligger det store muligheter i å satse mer på dessert. En ting er at det øker omsetning og bruttofortjeneste. Noe annet er at en god dessert som avslutning på et måltid... Les mer
Suksess for KIT-kurs i Bergen Faglig påfyll er alltid viktig, men det kan ofte være vanskelig å finne tid til det i en travel hverdag. I alle fall om man må bruke tid og penger på å reise til et kurssted langt unna. Derfor ønsk... Les mer
La KIT-akademiet bli din arena! KIT-akademiet, ASKO Serverings kundeakademi, er blitt et fint samlingssted for mange, ikke minst for junior-kokkelandslaget, og våre fasiliteter egner seg godt for en rekke ulike arrangementer.... Les mer
Skap økt lønnsomhet! Finn oppskriften på KIT-akademiet! Det å skape økt lønnsomhet i en tid med økte kostnader er helt avgjørende for mange serveringsbedrifter. Hva slags kalkyle brukes, serveres det en «riktig»... Les mer
Kommunikasjon og feedback Jeg og mine kolleger i ledergruppa ved Sanner Hotell hadde stort utbytte av kurset «Kommunikasjon & feedback» som arrangeres på KIT-akademiet, sier resepsjonssjef Kate Kolstad Eck. Les mer