bli med på serveringsmesse i langesund!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

bli med på serveringsmesse i langesund!

ØKONOMI, BÆREKRAFT OG KUNDEFOKUS

Les mer om messen her: https://dtms.aiutrix.com/reg/ext/asko

Dette 45-minutters lynkurset gir deg en smakebit av våre to heldagskurs om økonomistyring og reduksjon av matsvinn. Lær grunnleggende om hvordan regnskap kan brukes som et styringsverktøy for økt omsetning og bedre bruttoresultat. Oppdag teknikker for å kutte ned på matsvinn, forbedre lønnsomheten og øke bærekraften ved ditt serveringssted. Vi vil også berøre viktigheten av kundeservice og kundeopplevelse for å styrke salg og vekst.

Dette er en perfekt introduksjon for de som ønsker å være best på kundeopplevelser og bærekraftig drift i fremtiden.

 

  • Forståelse av regnskapstall

  • Strategier for økt lønnsomhet

  • Bærekraftige praksiser i serveringsbransjen

  • Kundeservice og opplevelse

 

Om kursholder:

Pål er en kjent figur for mange i matbransjen, der han har jobbet i over 30 år med ulike roller. Han er utdannet kokk og har drevet egen restaurant. I 10 år var han innleid driftssjef hos Norgesgruppen Servicehandel, med ansvaret for Shell og Deli de Luca. Han har lang fartstid som kurs- og foredragsholder, for KIT-akademiet (ASKO), Matvett (NHO) og gjennom eget selskap.

Tilbake til kurskalender