reduser matsvinnet og lag bærekraftig mat med richard nystad!

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon

Kurs

reduser matsvinnet og lag bærekraftig mat med richard nystad!

I løpet av kurset vil vi utforske moderne tilnærminger til plantebasert matlaging med fokus på bærekraft, smak og variasjon. Vi dykker ned i grunnleggende teknikker for håndtering og tilberedning av belgvekster, linser og korn. Utforsk ulike smakssammensetninger gjennom retter som hummus, gryter, salater, "grønne" hamburgere og koreanske steam buns med røkt tofu. Vi utforsker også bruken av tang for å forsterke umamismaken, i tillegg til fermentering og sylting av grønnsaker som kimchi.

På kurset vil du lære å lage deilige dressinger, inkludert dijonsennepvinaigrette, harissadressing, misovinaigrette og tahinidressing, som er essensielle smaker i et moderne plantebasert kjøkken. Vi setter også fokus på håndtering av matsvinn og gir praktiske tips for å redusere det gjennom hele kurset.

KURSINNHOLD:

  • Fokus på belgfrukter, linser, korn og moderne tilberedningsteknikker
  • Enkle teknikker og smakssammensetninger
  • Dressinger og sauser
  • Økonomiske tips og strategier for å redusere matsvinn

OM KURSHOLDER: Richard Nystad er en av gründerne bak Hagen i Trondheim. Han har spredt sin matfilosofi gjennom forelesninger og matkurs over hele Norge, i tillegg til å servere smakfulle retter på festivaler som Hafslund Environment Festival, Green Everyday og Trøndersk Food Festival. Richard er også medforfatter av kokeboken "Mer kål, mindre jål."

Generell informasjon: 
Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.
Faktura blir sendt 1 uke før kursstart. 
Dette er et deltakende kokkekurs.

Få ledige plasser! Skriv ut
Tilbake til kurskalender